ilk önce şunu söylemek istiyorum DerebeyiForum sitesi dünyada çok yaygın ve gelişmiş olan vBulletin alt yapısını kullamaktadır.ve çok iyi korunmaktadır..alt yapı ve database çakışmaları olmasın diye video eklemek için URL veya direk video kodu eklediginizde videolarınız gözükmez.ama DerebeyiForum ailesi olarak bu sorunu çözdük..Yeni Bir kodlama yazdık..kodlamayı yazan By_E m i r x t r ye teşekkürlerimi sunuyorum..
Şimdi konuyu anlatıma geçecegim.ve bir örnek vererek resimli bir şekilde anlatacagım..çok yakında video ders olarakta karşınızda olacagız
DerebeyiForum da belli sitelerin videoları görülebilir..bu siteler şimdilik bir konu altında toplanacak..buraya video yayınlayan özel site istegi yolladıgınızda ben gerekli kodlamayı yapacagım.
size bir yahoo video örnegi verecegim..
yaho video kodumuzresim birde gösterilmiştir..bu XXXXXX yazan yere yahoo video için verilen numara yazılacak..bir resim daha yükleyim..örnekte görün.
burda xxxxx yazan yere gösterilen numara yazılıyor diger yazı aynen kalıyor ve işte size videonuz hazı..cevap yaz veya hızlı cevap yazdan hemen yazın videonuz gözüksün..
Konuya cevap yazmadan eklentideki dosyayı göremezsiniz...