Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir.    
..:DerebeyiForum:.. - vBulletin - Online Film İzle - Film İndir -  Elbistan - Elmalı - Elmalı Köyü - E-kitap İndir - Kitap Ve Dergi İndir - Türkcell Süper Ligi - ligtv izle - ücretsiz şifresiz ligtv izle - film izle - Bedava Film izle - Elbistan - Kütahya - Dumlupınar Üniversitesi - Anakara - Sohbet - Fıkra - Arkadaşlık - Facebook - Mp3 İndir - vBulletin - DerebeyiForum Portal Sitesine Hoşgeldiniz.
Yeniligin ve Öncülügün Yeni Adresi..WwW.DeReBeYi.NeT
Go Back   ..:DerebeyiForum:.. - vBulletin - Online Film İzle - Film İndir -  Elbistan - Elmalı - Elmalı Köyü - E-kitap İndir - Kitap Ve Dergi İndir - Türkcell Süper Ligi - ligtv izle - ücretsiz şifresiz ligtv izle - film izle - Bedava Film izle - Elbistan - Kütahya - Dumlupınar Üniversitesi - Anakara - Sohbet - Fıkra - Arkadaşlık - Facebook - Mp3 İndir - vBulletin - DerebeyiForum Portal Sitesine Hoşgeldiniz. > Eglence & Geyik > Aşk Hikayeleri

Seçenekler Stil
Alt 02-20-2009, 02:33 PM   #1
Kullanıcı Profili
dj_kurt
dj_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Kayıt No : 4
Mesleginiz : ÖĞRENCİ
Takımı : FENERBAHÇE

Rep Puanı : 20
Rep Derecesi : dj_kurt is on a distinguished road
Standart en soylu aşk

Enez’ in güzel yaz günlerinden biriydi. Her sabah ki gibi ormana koşmaya gittim. En yakın arkadaşımda yanımda denize girdik eğlendik. Akşamüzeri can sıkıntısı 3 kişi bulduk. Okeye dördüncü aranıyor.
Ya ben yanlış görüyorum yada karşıdan maviş gözlü, kumral, şirin mi şirin güler yüzlü bir masal perisi geliyor. O an sanki büyülenmiştim. Okey oynamayı bir yana bir yana bırakın iki de bir taşları düşürür, ıstakayı devirir olmuştum. Ama galiba ben onun pek ilgisini çekememiştim. Okey bitti arkasına bakmadan gitti.
Sonradan öğrendim ki arkadaşımın yeğeniymiş ve uzun süreli bir beraberliği varmış .
" E be kardeşim dedim içimden...
Yine bir yaz akşamı top oynamaktan geliyoruz. Kan ter içinde kalmışız, saç baş toz toprak içinde... Az ileriden birisi seslenir gibi oldu. Baktım aman Allahım yine o güzel gözlü kız. Tabii hemen havaya girdim bana "iyi aksamlar" dedi. Arkadaşım mavi gözü periye nasıl baktığımı görmüştü.

Yaz bitiyordu ve biz İstanbul'a dönnüyorduk. Mavi gözlü perim aklımdan çıkmıyordu. Fakat sonunda kafamdan atmayı zor da olsa başarmıştım.

Bir gün arkadaşımın ablası bizim bir yeğen var birbirinize çok yakışırsınız diye öyle bir söyledi. Ben pek önemsemedim meğerse abla arada aracılık ediyormuş. Tabiki bunlar sonradan su yüzüne çıktı. Bu arada bir detayı atladım. Uzun süre beraber olduğu gençten problemler dolayısıyla ayrılmış.

Arkadaşımda oturduğum günlerden birinde aablası "Haydi gel kahve içmeye misafirliğe gidiyoruz dedi." Bende "Gidelim bakalım dedim" Aslında biz ne bilelim her şey daha önceden planlanmış. Maviş gözlü perimin evine gittik. Ben onu görünce elim ayağım dolaşmaya başladı. Hatta kahve fincanını elimde unuttu benim güzelim. Gece eve gelince bu konuyu ayrıntılarıyla düşündüm. Sanki içime doğdu. İlk başından beri tahmin ediyordum uzun bir beraberliğe, hatta ölümüne beraberliğe adım atacağımı. İçimden bir ses "Neden olmasın be Serhat diyordu." Ertesi gün yine onlarınn evinde bir tesadüf yapıldı. Beraberliğimizin ilk cümlelerini kurdum sonunda. Eh zor da olsa, kan ter içinde kalsam bile şu an üç yıllık güzel bir beraberliğim var. Dile kolay üç uzun yıl. Aman Allah bozmasın tahtaya vuralım. Biz yıldızlara astık yüreğimizi... Bizim aşkımız gül soylu bir aşk. Allah' tan herkesin kaderine benimki gibi güzel, temiz ve gül kokan bir aşk yazmasını dilerim.

Aşk
Aşk Mesajları
Aşk Belirtileri
Aşk Doktoru
4 Mevsim Aşk
Aşk Hikayeleri
Aşk Öğütleri
Platonik Aşk
Aşk Şiirleri
Aşk Nedir
Aşk Testi

Sevgi
Sevgi Nedir
Sevgililer Günü
Anneler Günü
Sevgi Mesajları
Kalp Kazanmak
Çiçek Anlamı
Her Dilde Sevgi
Sevgi Hikayeleri
Sevgi Şiirleri

Sağlık
Anti-Aging
Alerjiler
Diyabet
Egzema
Epilepsi
Grip
Suçiçeği
Prostat
Meme Kanseri
Kürtaj
Tüp Bebek
Adet Sancısı
Bel Soğukluğu
Cinsel Yaşam
Klamidya
Mycoplasma
Enfeksiyonlar
Kızlık Zarı
Yoga
Masturbasyon
Hipertansiyon
Alt 02-21-2009, 04:38 AM   #2
Kullanıcı Profili
Emirxtr
Emirxtr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Kayıt No : 1
Mesleginiz : Ögrenci
Takımı : Fenerbahçe

Rep Puanı : 1000000
Rep Derecesi : Emirxtr has a reputation beyond reputeEmirxtr has a reputation beyond reputeEmirxtr has a reputation beyond reputeEmirxtr has a reputation beyond reputeEmirxtr has a reputation beyond reputeEmirxtr has a reputation beyond reputeEmirxtr has a reputation beyond reputeEmirxtr has a reputation beyond reputeEmirxtr has a reputation beyond reputeEmirxtr has a reputation beyond reputeEmirxtr has a reputation beyond repute
Emirxtr - MSN üzeri Mesaj gönder

inan bana ne evsane aşk nede soylu aşk vardır

Bazen Emekler, Bazen Yürürsün!

Ama Önemli Olan Şey;

Kimsenin Önünde Hiç Egilmemek!

İşte O Zaman Çok Büyürsün... By_E m i r x t r

Emirxtr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-21-2009, 06:57 AM   #3
Kullanıcı Profili
__uLuBaTLı46__
Kullanıcı Bilgileri
Kayıt No : 3
Mesleginiz : Öğrenci

Rep Derecesi : __uLuBaTLı46__ is on a distinguished road

bencede soylu efsane yoktur
__uLuBaTLı46__ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2009, 10:27 AM   #4
Kullanıcı Profili
dj_kurt
dj_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Kayıt No : 4
Mesleginiz : ÖĞRENCİ

Rep Derecesi : dj_kurt is on a distinguished road

siz nasıl değerlendirirseniz
Alt 03-01-2009, 03:42 PM   #5
Kullanıcı Profili
attila_ank
attila_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Kayıt No : 7

Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : attila_ank is on a distinguished road
Standart .............

:d:d:d:d:d:d:d:d:d

Etiketler
en soylu aŞk

Seçenekler
Stil